Успешна седмица с нашия хороскоп!   ОВЕН Вие сте енергични, упорити и способни

...
Успешна седмица с нашия хороскоп!
 
ОВЕН
Вие сте енергични, упорити и способни
Коментари Харесай

Изпитание за Лъва, изненади чакат други две зодии

Успешна седмица с нашия хороскоп!

 

ОВЕН

Вие сте енергични, упорити и способни да постигнете това, което желаете, без значение, че може да наподобява невероятно. Важно е да не губите време и да избягвате безсмислени разногласия. Способността да взимате бързо решения и да намирате отговори на сложни въпроси ще ви бъде доста потребна през днешния ден. 

ТЕЛЕЦ

Трябва да внимавате с всичко, което се отнася до пари. Това не е най-хубавият ден за покупки или покупко-продажби, които не са били планувани авансово. Усещайки поддръжката на звездите, вие с възторг ще се захващате с сложни задания и ще се справяте добре. Много недоразумения ще бъдат изчистени.  

БЛИЗНАЦИ

Сериозно ще се отнасяте към всичко, което поемате като ангажимент и няма да хвърляте думите си напразно. Вие сте положителни в решаването на сложни проблеми и хората харесват вашето отговорно отношение. Мнозина схващат, че можете да бъдете както благонадежден съдружник, по този начин и добър другар. 

РАК

Денят не е най-лекият, само че въпреки всичко ще е много удобен. В бизнеса от време на време ще срещате компликации, само че не би трябвало да отстъпвате. Само по този начин ще постигнете задачите си. Приятели също ще ви оказват помощ. Финансови въпроси ще бъдат сполучливо позволени. Сделките, които сключите през днешния ден ще са печеливши.

ЛЪВ

Този ден може да бъде предизвикателство за вас. Възможно е да се наложи да вършиме неща, които не ви харесват доста. Въпреки че не всичко ще върви безпрепятствено, вие ще се справите. Това, което сте научили преди време, през днешния ден ще се окаже извънредно потребно. Не забравяйте да се похвалите за триумфите си! 

ДЕВА

Добър ден за обсъждане на разновидности и за търсене на нови способи за решение на остарели проблеми. Вие сте изобретателни във всички сфери, тъй че бързо ще постигнете триумф, без значение от събитията. Съставените през днешния ден дълготрайни проекти ще бъдат сполучливо осъществени в близко бъдеще.

ВЕЗНИ

Сутринта е добра за започване на нещо ново. Струва си да побързате, тъй като по-късно ще зародят нови задължения и ще ви бъде по-трудно да се концентрирате. Малко евентуално е денят да мине без различия и несъгласия. Ако не загубите самообладание ще съумеете да туширате напрежението.

СКОРПИОН

Ден на страхотни хрумвания и непредвидени прозрения. Най-вероятно ще получите информация, която ще ви помогне да вземете верните решения. Бъдете деликатни към дребните неща и не подценявайте нищо. Понякога ще ви лишава повече време, с цел да се справите с проблемите.

СТРЕЛЕЦ

Не бързайте. Денят ще изисква уравновесени решения и премислени дейности. Не постоянно ще си коства да казвате първото нещо, което ви хрумне. Отговорите на доста въпроси ще се окажат по-трудни, в сравнение с сте си представяли. Интуицията ще ви помогне да разберете нещата в дълбочина. 

КОЗИРОГ

Не се ядосвайте. Това е един от тези редки дни, в които може да ви е мъчно да запазите успокоение. Нищо няма да върви по проект и ще би трябвало да отложите неща, които сте очаквали да извършите. Освен това настроението ви ще се трансформира постоянно и това може да докара до спор.

ВОДОЛЕЙ

Днес ще извършите доста потребни неща освен за себе си. Няма да сте безразлични към проблемите на другите хора, ще подкрепяте тези, които са срещнали компликации и постоянно ще давате положителни препоръки. Тези, на които сте помогнали през днешния ден, ще станат ваши съдружници или близки другари. 

РИБИ

Добър миг да завършите нещата, които сте почнали и да разрешите проблеми, които са ви тормозили през последните дни. Наясно сте какво би трябвало извършите и какво може да отложите. Това е превъзходен ден да се видите с другари и да объдите бъдещи планове с тях.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР